fredag den 23. september 2011

NewPubs mission

De teknologiske og kulturelle udviklinger i det seneste tiår har åbnet afgørende nye muligheder for forfattere for at tage kontrol med deres egne ophavs- og udgivelsesrettigheder, og dermed for at udgive, markedsføre og sælge deres værker på forretningsbetingelser de selv finder mest hensigtsmæssige.

NewPub er på en gang en bevægelse og en virksomhed stiftet med det formål at tilbyde alle typer af forfattere kendskab til og indsigt i alle slags udgivelsesformer, så enhver forfatter kan vælge den form der bedst matcher hans/hendes interesser og forudsætninger. NewPub ser således den traditionelle forlagsbranche, som blot en af stadig flere mulige kanaler for udgivelse. En kanal der ligesom alle andre skal vurderes på de fordele og ulemper den tilbyder den enkelte forfatter.

NewPub har ikke til formål at diskutere hvad der er godt for bogbranchen eller kulturlivet, men alene at afdække og kommunikere om den enkelte forfatters udgivelses- og forretningsmuligheder. Et aspekt der alt for ofte forplumres af bogbranchens og samfundets mange interesser og argumenter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar