onsdag den 28. december 2011

Lokalet er ændret for NewPub i Aarhus den 19. januar 2011 kl 17.30

Vi har fået så overvældende tilslutning, at vi er vokset ud af lokalet, vi skulle være i til aftenseminaret NewPub Meet Up i Aarhus torsdag den 19. januar 2012.
Mødet er derfor flyttet nogle få hundrede meter.

Mødetiden er 17.30
Sluttiden er kl 22.00

Der er kaffe og kage inkluderet i arrangementet.

Ang. Sandwich:
Der er IKKE inkluderet sandwich, men vi vil sørge for, at man kan købe sandwich på stedet til rimelige priser.
Det fordrer dog, at du bestiller på forhånd!

Skriv en mail, med titlen
Sandwichbestilling, til info@amedia.dk
Og angiv, hvor mange sandwich, du skal bruge, så sørger vi for, at de ligger ”på navn”.

Ang. Efterlysninger:
Det tidlige starttidspunkt kl 17.30 skyldes, at vi i København, hvor det første NewPub MeetUp fandt sted, konstaterede, at der var alt for lidt tid til, at folk kunne nå at finde hinanden.
Vi opfordrer nemlig jer alle til at skrive på jeres navne-etiket, som I får når I kommer, et par ord om, hvad I henholdsvis søger eller udbyder.
Det kan være, du er forfatter, der leder efter en e-bogskyndig, eller er udbyder af skrivecoaching og leder efter forfattere, eller noget helt tredje.

Ang. Panelet:
Formanden for Dansk Forfatterforening Lotte Garbers, som tidligere har været annonceret i Panelet, er stoppet som formand, og erstattes af Ide Hejlskov, også fra Dansk Forfatterforening. Hun er forfatterog
har eget forlag, Autre, Forlaget for utilregnelig litteratur hvor hun i år har udgivet sin egen roman Pårørende efterlyses – 10 spor af en roman og en andens novellesamling: Vibeke Henningsens Tretten uhørligheder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar