tirsdag den 29. januar 2013

Verden efter det blå forlagsstempel ?

Jyllandsposten har interview i dag med Jo Hermann, Nis Jakob, Josefine Klougart, Kaspar Colling Nielsen og andre om at selvudgive. (Der er virkelig grøde). Men jeg lægger mærke til at flere af de interviewede på den ene side påtænker at selvudgive, men på den anden side er meget bekymrede for at miste det "blå stempel" som forlagene giver.
Kunne I ikke hjælpe med at formulere nogle fremtidsvisioner og konkrete bud på "verden efter det blå forlagsstempel" som vi kan fremsende til alle de der bekymrer sig. Det er jo kun et spørgsmål om tid alligevel.

CITAT:
" Både Kaspar Colling Nielsen og Josefine Klougart holder fast i deres forlag. Josefine Klougart mener, at forlagenes rolle som det sted, der blåstempler kvalitetslitteratur, er afgørende. »I det store perspektiv vil markedet ændre sig voldsomt, hvis normen er selvpublicering. Nogle forlag vil lukke, markedet vil blive meget kaotisk, og man vil være nødt til at finde et reelt alternativ til den blåstempling, som det også er at udkomme på et etableret forlag,« siger hun. "

Indlægget ligger også på Facebookgruppen NewPub, hvor debatten føres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar